Home Contact Voeg toe aan Favorieten Print deze pagina    
Home | Voorstellen | Contact | Site Map
   Parrotbunch WebShop

  Informatie Menu
  Algemeen
  Voeding
  Verzorging
  Gedrag
  Gezondheid
  Overig

  Extra's Sub
  Vermist
  Foto Album
  Filmpjes
  Aga reünie
  PollyVision
  Links


 
             Steun de papegaaien in het wild door lid te worden van het WPT!
 
 

PollyVision is een DVD die gemaakt is om door je huiskamerpapegaai naar te kijken, om hem bezig te houden met beelden en geluiden van hun wilde neefjes over de hele wereld.

De DVD PollyVision duurt in totaal ongeveer 80 minuten en herhaald zich automatisch. Zo kunt u de DVD speler aanzetten tijdens b.v. uw afwezigheid en zal uw vogel tot u terugkomst kunnen genieten van de schitterende beelden en geluiden van zijn wilde soortgenoten en neefjes. Met uitzondering van de introductie is er geen muziek of commentaar bij de film, alleen de natuurlijke geluiden van de vogels en hun omgeving.

De DVD is dus speciaal gemaakt voor onze vogels, maar is voor ons, eigenaren, ook een schitterende film om voor te zitten. Niet alleen om de spectaculaire beelden, maar ook om het gedrag van kromsnavels in het wild te observeren. We kunnen zo een hoop leren over het gedrag van onze eigen vogels!

De opbrengst van de verkoop van PollyVision wordt gebruikt voor conservatie en welzijn van de papegaaien! Dus u steunt meteen een goed doel bij aankoop van deze DVD.

 

Er zijn twee PollyVision DVD's:

  • PollyVision I: Strictly for Parrots
  • PollyVision II: Parrots of the Americas

“PollyVision: Strictly for Parrots", is geproduceerd om het welzijn van huiskamervogels te verbeteren. De DVD is geproduceerd door papegaaien bioloog en WPT directeur, Jamie Gilardi. Klik hier voor meer informatie.

Bestellen

Parrotbunch geeft hier slechts informatie over de mogelijkheid tot bestellen!

Bestellingen kan via de WPT online store: WPT E-Store of via het WPT-Benelux.

De DVD's zijn te bestellen bij het WPT-Benulux en de kosten zijn per stuk (incl. verzendkosten) € 10,00.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het WPT-Benelux via: benelux@worldparrottrust.org

U kunt het totaalbedrag van uw bestelling overmaken op gironummer 597800 t.n.v. WPT-Benelux te Willemstad. Vergeet niet uw adresgegevens + welke Versie PollyVision DVD u wenst te ontvangen bij de overschrijving te vermelden!

Het WPT zet zich in voor kromsnavels en vooral kromsnavels in het wild. Steun het WPT door lid te worden en u ontvangt het kwartaal tijdschrift 'PsittaScene'. Maar belangrijker nog; u steunt de papegaaien in het wild en hun leefomgeving!

 
 
 
Algemeen | Verzorging | Voeding | Gezondheid | Gedrag | Overig | Extra

Copyright [2001-2016] Parrotbunch. All rights reserved.
No content may be used or reproduced without the  author's written permission.